SMŽ Vikend rekorder iz Popovače s 2,17 promila

Bilo je i slijetanja u kanal te uhićenja

273
Pixabay - Ilustracija

I proteklog vikenda su vozači na prometnicama u Sisačko – moslavačkoj županiji vozili pod utjecajem alkohola. PU sisačko – moslavačka danas je izvijestila o četiri slučaja. Bilo je i slijetanja u kanal te uhićenja.

U subotu, 31. listopada oko 23.50 sati, na sisačkom području u mjestu Sela, policijski službenici zaustavili su osobni automobil sisačkih registracija kojim je prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,2 promila upravljao 27-godišnjak sa sisačkog područja. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Sljedećeg dana, oko 20 minuta iza ponoći, u mjestu Hrastelnica, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,7 promila upravljao 29-godišnjak s područja Siska. On je uhićen i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana.

Istoga dana, oko 14.40 sati, policijski službenici su u mjestu Gornja Gračenica, Grad Popovača, zaustavili osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,17 promila upravljao 29-godišnjak s područja Popovače. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskog suda biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Jučer, 1. studenog, oko 19.15 sati, u Ulici Aleja Vukovara u Kutini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, nesreću je izazvao 49-godišnjak s područja Kutine koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake vozilom skrenuo u desno i sletio u odvodni kanal gdje je udario u prometni znak. On je uhićen te će zbog počinjenih prekršaja biti doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime