SMŽ Zabilježene četiri provale od kojih tri u pokušaju

Provale su zabilježene na sisačkom, lekeničkom i popovačkom području

149
Foto: ilustracija MUP

U razdoblju od siječnja do ožujka, u Ulici Jose Bužana u Sisku, nepoznati počinitelj je provalio u kuću i dvorišnu zgradu 67-godišnjaka koje su nakon potresa proglašene neupotrebljivima iz kojih nije ništa ukrao. Od oštećene je zbog teške krađe u pokušaju zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

Policiji je prijavljena i provala u kuću na području Popovače u mjestu Donja Vlahinička. Nepoznati počinitelj je u razdoblju od siječnja do ožujka provalio u kuću 56-godišnjeg vlasnika iz koje nije ništa ukrao.

Potom je u razdoblju od sredine siječnja do početka ožujka, na lekeničkom području u mjestu Žažina, nepoznati počinitelj je provalio u vikendicu 64-godišnjeg vlasnika te ukrao televizor, glazbenu liniju i roštilj. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je unazad dva dana, na lekeničkom području u mjestu Žažina, provalio u vikendicu 90-godišnjaka iz koje nije ništa ukrao, izvjestili su iz PU sisačko-moslavačke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime