SMŽ Zaražena tri djelatnika, odgođena sjednica Županijske skupštine

Uz čelnike Županije, u samoizolaciji još desetak djelatnika

772

“Zbog trenutne epidemiološke situacije vezane za bolest COVID-19, obavještavamo javnost kako su tri djelatnika Županijske uprave pozitivna na virus SARS-CoV-2, a njihovim kontaktima izrečena je mjera tipa samoizolacije u kući. Desetak djelatnika Županijske uprave koji su među kontaktima zaraženih, također su pod mjerom samoizolacije”, stoji u priopćenju objavljenom na web stanici Sisačko – moslavačke županije.

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec podvrgnuli su se testiranju na virus SARS-CoV-2. Nalazi testiranja su negativni. Župan, kao i njegov zamjenik, nalaze se pod zdravstvenim nadzorom tipa samoizolacije, kao kontakti djelatnika Ureda župana pozitivnih na virus SARS-CoV-2.

Župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić sve svoje dužnosti obavlja od kuće, a sva upravna tijela normalno funkcioniraju te su svi u stalnom kontaktu sa županom.

Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije dezinficirali su urede Županijske uprave te poduzeli sve mjere i aktivnosti kako bi se rad nesmetano odvijao i kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa.

Dodajmo i kako je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, koja je također u samoizolaciji, odgodila 21. sjednicu Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije zakazanu za četvrtak, 8. listopada 2020. godine u Topuskom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime