Sudar dvaju kamiona kod Novske

630
Foto: JVP Novska

Jutros oko 2.20 sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 134. kilometru između čvorova Novska i Okučani u smjeru Bregane došlo je do sudara dvaju kamiona.

Kako se doznaje, do nesreće je došlo nakon što je 52-godišnji vozač kamiona srpskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0.7 promila naletio na kamion slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač iz BiH.

– Alkoholizirani vozač je uslijed ne držanja potrebnog razmaka prednjim djelom teretnog vozila udario u stražnji dio priključnog vozila slovenskih nacionalnih oznaka koje je bilo pridodano teretnom vozilu s kojim je u istom smjeru upravljao 65-godišnji bosanskohercegovački državljanin. Od siline udara skup vozila srbijanskih nacionalnih oznaka je prednjim djelom teretnog vozila udario u središnju metalnu odbojnu ogradu, priopćeno je iz PU sisačko-moslavačke.

Foto: JVP Novska

Vozač iz Srbije lakše je ozlijeđen, a uručen mu je i prekršajni nalog.

Foto: JVP Novska

– Zbog prometne nesreće na autocesti A3 na 89.km između čvorova Kutina i Popovača u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, stoji na stranici HAK-a.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here