Tamburaške legende za dječji osmijeh

568

Udruga “Ljubav na djelu” okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb. Glavni cilj djelovanja Udruge je pomoć i potpora djeci oboljeloj od malignih bolesti kao i njihovim roditeljima.

Udruga Ljubav na djelu nedavno je dobila na raspolaganje tri apartmana koja se nalaze u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini Klinike za dječje bolesti Zagreb. U njima zbog dugotrajnog liječenja borave roditelji iz svih krajeva Hrvatske. Iznimno je važno da liječena djeca budu u čistim i higijenski ispravnim prostorijama, a zbog česte upotrebe i dotrajalosti zgrade, nažalost, potrebna je kompletna obnova ovih triju apartmana.

Kako bi se osigurala potrebna sredstva za obnovu apartmana organiziran je donacijski koncert pod nazivom “Tamburaške legende za dječji osmijeh” koji će se održati u nedjelju, 9. listopada s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Na donacijskom koncertu nastupit će Jacques Houdek, Begini, Gazde i Slavonske lole koji će izvesti neke od naših najpoznatijih tamburaških i starogradskih pjesama. Tradicionalna i moderna Hrvatska glazba zasigurno će razveseliti posjetitelje ovog plemenitog koncerta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime