U nezgodnim situacijama od ovih horoskopskih znakova nećete imati puno pomoći

192

Svijet je trenutno vrlo zabrinuto mjesto, a glavni razlog za to već više od godinu dana je koronavirus. Iz dana u dan slušamo stresne vijesti, moramo se pridržavati mjera koje se stalno mijenjaju i teško je bez starih navika. Na neke trenutna situacija utječe više, a na neke manje. No, čini se kako među nama postoje oni koji puno češće podliježu panici od ostalih. Točnije, horoskop kaže kako postoji pet znakova zodijaka koji su poznati po tome da su paničari. Pogledajmo o kojim je znakovima riječ.

Ribe
Ljudi koji su ribe u horoskopu poznati su po svojoj osjećajnosti i osjetljivosti. Često im se desi da razmišljaju i o najsitnijim detaljima nekih bezazlenih događaja, što znači da gotovo nikad nisu u potpunosti opušteni. Ovaj horoskopski znak jako je neodlučan i gotovo da mu je prešlo u naviku ne znati što odabrati kada se nađe u dilemi. Često će trebati pomoć drugih ili savjete koje mogu pružiti samo horoskop ili tarot.

Bik
Bikovi su jedan od najtvrdoglavijih znakova horoskopa i često će činiti što žele uvjereni kako su u pravu, čak i kada to zapravo nisu. Najgora moguća situacija koja im se može desiti jest da čine što misle da je ispravno neko duže vrijeme, samo da bi se na kraju ispostavilo da nisu bili u pravu. To je poprilično čest slučaj i jedan od glavnih okidača za paniku i nervozu. Stvar pogoršava činjenica da jednom kada bikovi shvate koliko su dugo bili u krivu, neke stvari više nije moguće ispraviti i trajno su oštećene.

Lav
Lav se smatra kraljem životinja, a možemo reći da isto vrijedi i za horoskop. Budući da po svojoj prirodi lavovi vole biti u centru pažnje i onome o čemu se konstantno priča, kada se pojavi nešto što će ih maknuti s tog trona, nastaje panika i čuđenje. U takvim situacijama čak i oni najsnažniji lavovi u koje imate najviše povjerenja postaju gotovo pa beskorisni i vi morate biti ti koji će ih dovesti u red.

Djevica
Djevica je dobar primjer perfekcionista među horoskopskim znakovima. Ovaj atribut sam po sebi osigurava kaos ako jedna stvar pođe po zlu. Mnogi horoskopi pa i onaj sa stranice cool.hr kažu kako djevice vole isplanirati događaje daleko u budućnosti. Do prave panike dođe ako nešto nije po tom zacrtanom planu. Budući da ovaj znak nije baš poznat po tome da je previše opušten, kada se počne činiti da stvari izmiču njegovoj kontroli vidjet ćete razliku u njegovom ponašanju.

Vaga
Vaga je znak koji predstavlja sklad i ravnotežu. Već samim time je jasno da ne podnose kada nešto nije balansirano i po planu. Istina je da će i tada djevice pokušati zadržati mirnoću, ali ni to ne može trajati vječno. Jednom kada shvate da neke stvari ne mogu popraviti i vratiti u normalu, nastat će veliki problemi i nemir. Na svu sreću, upravo njihova mirna i promišljena narav pomoći će im da se smire u što je kraćem vremenskom periodu. No, unatoč tome, zadnja stvar koju možete poželjeti za vagu jest da neke stvari i planovi izmaknu svojoj ravnoteži jer to će ih tijekom vremena početi izluđivati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here