U subotu na sisačkoj tržnici humanitarna akcija Tržnica dobrote

362

Na glavnom ulazu Tržnice Kontorba u Sisku, u subotu, 28. veljače s početkom u 9 sati, održat će se Tržnica dobrote. Riječ je o humanitarnoj akciji koju zajednički organiziraju Gradska tržnica Sisak i sisačko Gradsko društvo Crvenog križa, a na kojoj se prikupljaju kućne potrepštine za građane u potrebi.

trznica dobrote6

Svi koji žele pomoći i darivati namirnice za socijalnu samoposlugu mogu se sutra pridružiti udrugama, OPG-ovcima i kulturnjacima na Tržnici dobrote, poručuje direktorica Gradske tržnice Sisak Adelina Ivković. Podsjetila je kako je ideja o ovakvoj humanitarnoj akciji došla spontano, prva Tržnica dobrote održana je krajem siječnja, a želja im je da akcija postane tradicionalna pa će tako Tržnicu dobrote organizirati svaku posljednju subotu u mjesecu…

TON 

Namjera nam je svake zadnje subote u mjesecu prikupiti hranu za one koji nemaju i potaknuti dobro i brigu za one kojima je pomoć potrebna, zaključila je direktorica Ivković.
Sve prikupljeno na sutrašnjoj Tržnica dobrote proslijedit će u Socijalnu samoposlugu koju je Gradsko društvo Crvenog križa Sisak nedavno otvorilo na tržnici u Capragu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime