Udruga hrvatskih branitelja HEP-a 20 godina rada proslavila na svečanosti u Sisku

760
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Udruga hrvatskih branitelja Hrvatske elektroprivrede 1990.-1995. svoju je 20. obljetnicu rada proslavila na svečanosti u sisačkom hotelu Panonija. Svečanost je organizirao Regionalni odbor udruge za Središnju Hrvatsku koji je ovom prilikom organizirao i 1. memorijalne susrete brigadira Marijana Celjaka u Sisku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Regionalni odbor za Središnju Hrvatsku Udruge hrvatskih branitelja Hrvatske elektroprivrede 1990.-1995. okuplja Sisak, Karlovac, Zagreb i Bjelovar, pojasnio je predsjednik odbora Vjekoslav Sović napominjući kako su, u sklopu proslave 20. godišnjice udruge, željeli obići neka od ratišta na kojima su tijekom Domovinskog rata, veliki doprinos u obrani dali i djelatnici HEP-a. Tako su obišli jedan dio bivše crte bojišnice na Banovini, a memorijalom kojeg su ove godine organizirali prvi put prisjetili su se i svog kolege, dozapovjednika 57. brigade Marijana Celjaka….

VEZANE VIJESTI
Mokrice su dokaz da se Oluja slavi diljem Hrvatske

TON 

Više o samoj udruzi rekao je njen predsjednik Davor Tomljanović napominjući kako je bazirana na članovima koji su zaposleni u HEP-u, broji 3200 aktivnih članova raspodijeljenih u četiri regije, a osvrnuo se i na neke od glavnih aktivnosti koje provode….

TON 

Na svečanosti je nazočio i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je izrazio zadovoljstvo što i ova udruga njeguje uspomenu na Domovinski rat i svoje poginule kolege…

TON

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here