Uhićen dok je provaljivao u trgovinu u koju je već ranije provalio

Prvi put uspio te otuđio novac i cigarete, drugi put ga uhvatila policija

273
Foto: ilustracija

Zagrebačka policija prijavila je 40-godišnjaka koji je uhićen u nedjelju pri pokušaju provale u trgovinu u Ulici Prigornica u koju je provalio i početkom listopada.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem, od čega jedna u pokušaju.

Naime, u nedjelju, 18. listopada 2020. godine oko 22 sata, u Ulici Prigornica policijski službenici uhitili su 40-godišnjaka na počinjenju kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u trgovinu te ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Sumnja da to nije jedino kazneno djelo koje je počinio, potvrdila se kroz kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je desetak dana ranije, u noći s 8. na 9. listopada, također provalio u tu istu trgovinu te otuđio novac i cigarete.

Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi oko 86.900 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime