“Upoznaj Petrinju s Ivom i Vedranom“ naziv je knjige o kojoj je bilo govora na prigodnom prijemu kod petrinjskog gradonačelnika

U velikoj vijećnici grada Petrinje, autorica Vesna Brebrić uručila je gradonačelniku Darinku Dumboviću prvi primjerak svoje knjige.

1191

U velikoj vijećnici grada Petrinje, autorica Vesna Brebrić uručila je gradonačelniku Darinku Dumboviću prvi primjerak svoje knjige „Upoznaj Petrinju s Ivom i Vedranom“. Nešto više o knjizi u izdanju Hrvatskog pjevačkog društva ”Slavulj” i kome je namijenjena, ispričala nam je autorica knjige Vesna Brebrić.

”Dakle, ta je knjiga namijenjena predškolskoj i osnovnoškolskoj djeci, namijenjena je i odraslima, da ožive ono djetinjstvo u sebi i da se prisjete te ljubavi prema svom gradu. Mislim da je jako važno da tu ljubav prenosimo na najmlađe jer će oni to znati nositi dalje. Isto tako kao i mi sada, vjerojatno pričati o svom rodnom gradu.”

Autorica je također istaknula kako će ovu subotu, na Tominju u Petrinji, biti najavljena promocija knjige.

”Na gradskoj manifestaciji u subotu, na Tominju, djeca gradskog dječjeg zbora će najaviti promociju knjige koja će se održati 14. siječnja u Hrvatskom domu i evo, ovom prilikom vas pozivam.”

Gradonačelnik grada Petrinje, Darinko Dumbović, pojašnjava kako je ovo jedna dobra priča za prazničko i blagdansko raspoloženje, te je izrazio zadovoljstvo što je grad imao priliku financijski pomoći realizaciji knjige.

”Mislim da će za ovo prazničko i blagdansko raspoloženje biti jedna dobra priča koju ćemo moći otvoriti, pročitati i podsjetiti se kako je Petrinja nekada izgledala i kako se kroz povijest prolazilo kroz Petrinju u ovim likovima. Drago mi je što smo kao grad uspjeli dati dio sebe, u financijskom dijelu, i pomoći kako bi ova knjiga uspjela.”

[srizonfbalbum id=2389]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime