Utrka s vremenom – na A3 nagazio do 242 km/h, zaradio dobru kaznu!

376

42-godišnji državljanin Finske u subotu, 15. lipnja zaustavljen je na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac u Mercedesu finskih registracija iz smjera Lipovca zbog prebrze vožnje.

Muškarac je tom autocestom vozio brzinom od 242 km/h!

Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Od ostalih prometnih vijesti izdvajamo da je proteklog vikenda na prometnicama Sisačko-moslavačke zabilježeno 12 prometnih nesreća, od kojih je pet na području Siska, tri na području Kutine, dvije na području Novske te po jedna na području Petrinje i Gvozda.

VEZANE VIJESTI
SISAK: 27-godišnjak upravljao automobilom sa 2,29 promila alkohola!

U četiri prometne nesreće s ozlijeđenima četiri osobe zadobile su teške tjelesne ozljede (od kojih jedan pješak i jedan motociklist) i četiri osobe lakše tjelesne ozljede, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći na području Kutine i Novske vozači su pobjegli s mjesta događaja i za njima se traga, a u jednoj nesreći na području Siska i Gvozda kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 2,17 i 0,97 promila.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here