Vatra i Massimo zajedno u ‘Nama se nikud ne žuri’

219

Najavljena suradnja Vatre i Massima na zajedničkoj pjesmi “Nama se nikud ne žuri” zaokružena je i fantastičnim videospotom.

Višemjesečno snimanje rezultiralo je vjernim vizualnim prikazom same srži pjesme ‘o ljubavi i prolaznosti’, kako navodi autor Ivan Dečak.

Filip Filković, uspješan mladi redatelj koji iza sebe ima zavidnu listu suradnji s renomiranim domaćim glazbenicima, složio je vrhunske 4 i pol minute videa koji prati novi singl.

“Spot smo krenuli raditi iznenađujuće rano. Ivan mi je poslao ranu demo verziju pjesme i odmah smo ustanovili koja je ideja i smjer spota. Želio sam napraviti spot koji je zbirka pedantnih snimljenih životnih fenomena bez konvencionalne strukture priče. Svi ti isječci iz života fokusiraju se na čovječanstvo, prirodu te balansirani odnos između njih. Kroz više od pola godine prikupljali smo, snimali, nešto kupili, nešto posudili i pripremali kadrove za ono što je ultimativno postao vizualni attack video.” – rekao je nakon završetka snimanja redatelj Filip Filković.

VEZANE VIJESTI
Tijekom vikenda čak 51 požar na području županije!

Dva etablirana izvođača udružila su snage i, svatko sa svojim znanjem i entuzijazmom, snimili pjesmu koja je odmah zamirisala na hit. Produkciju potpisuju Vatrini provjereni suradnici i majstori svog zanata, Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here