VIDEO I Andrej Kramarić se cijepio protiv bolesti COVID-19

Idući tjedan cijepljenje u Štamparu bez naručivanja

471
Foto: HZJZ

U Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo cijepio se hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić.

Zbog putovanja i klupskih obaveza, Kramarić je primio dozu cjepiva Janssen koje se prima u jednoj dozi. Andrej je današnjim cijepljenjem postao dio velike obitelji hrvatskih sportaša koji su se cijepili i svojim primjerom pokazali građanima koliko je bitno cijepiti se protiv bolesti COVID-19.

Tom prigodom Andrej je istaknuo: „Danas sam se i ja cijepio i pozivam sve naše građane da se cijepe i da napokon završimo ovu ružnu priču i da uživamo u boljim vremenima.“

Inače, u Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar u Zagrebu (Rockefellerova 4), 12., 14. i 16. srpnja 2021. građani će se moći cijepiti protiv bolesti COVID-19 bez naručivanja. Građani na cijepljenje mogu doći u razdoblju od 16.00 do 19.00 sati. Cijepljenje organiziraju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Također, 14. srpnja, nakon cijepljenja, građani će moći uživati u besplatnom koncertu glazbenog sastava Tango Appassionato koji će se održati u Parku Slobodana Langa s početkom u 19.30 sati (pokraj Gupčeve Zvijezde).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime