Danas je u središtu Zagreba, u Ilici, u prostoru NAMA-e održana manifestacija pod nazivom „Promocija tekstilne industrije Sisačko-moslavačke županije“.

Na modnoj reviji tako su domaći brendovi predstaviti svoje nove kolekcije muške i ženske odjeće te rublja za domaće i inozemno tržište. Tvrtke iz Sisačko-moslavačke županije inače su među vodećima u hrvatskoj tekstilnoj industriji, a ova današnja promocija održala se pod pokroviteljstvom Razvojne agencije SIMORA-e i Sisačko-moslavačke županije.

Danas u Zagrebu bio je i župan Ivo Žinić koji je kazao kako je ovo prilika da se domaći modni brendovi izreklamiraju i na uspješnom tržištu kao što je zagrebačko. Župan Žinić iskoristio je priliku i za promociju turističke ponude županije Zagrepčanima kojima je poručio da se za samo sat vremena vožnje mogu maknuti iz gradske vreve u naš idiličan i miran kraj. Direktor Razvojne agencije SIMORA-e Mario Čelan izrazio je nadu da bi jedan ovakav događaj mogao pomoći domaćim modnim tvrtkama u prodaji njihovih proizvoda i proširenju tržišta, a možda se onda otvori i prilika za nova zapošljavanja. Reviju domaćih modnih brendova u središtu Zagreba došla je podržati i eurozastupnica Marijana Petir koja nam je otkrila kako i sama nosi odjeću županijskih modnih tvrtki te kako ih preporuča i u Europarlamentu.

VEZANE VIJESTI
O čemu je riječ u izvješću EP o nazadovanju u području prava žena?

Kako je izgledala današnja promocija tekstilne industrije Sisačko-moslavačke županije u središtu Zagreba, pogledajte u VIDEO prilogu.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here