ŠOKANTAN VIDEO: Trenutak kada se dogodila teška prometna nesreća u Dubravi!

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka, te je sletio na nogostup gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora...

608
Photo: Screenshot

Jučer, 7. ožujka 2019 godine oko 12.45 sati, 51-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi čeških nacionalnih oznaka sjevernom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom, ušao je raskrižje s namjerom skretanja ulijevo u Kapucinsku ulicu. Tom prilikom na prednju stranu vozila naletio je osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak koji se kretao južnom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru istoka, a u trenutku prometne nesreće ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja za ravno.

VEZANE VIJESTI
FOTO Radovi na zagrebačkom rotoru privode se kraju

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka, te je sletio na nogostup gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora, od kojeg se odbio dalje u smjeru jugoistoka preko mekanog terena, koji se nalazi s iste strane raskrižja, kada je stražnjom stranom vozila naletio na prednju stranu osobnog automobila marke Kia ceed zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjaka i na prednju stranu osobnog automobila Volkswagen polo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, koji su se nalazili parkirani na obilježenom parkirališnom mjestu koje se nalazi sa sjeverne strane kolnika Fočanske ulice.

VEZANE VIJESTI
Traži se Ivana Radivojčević iz Petrinje

Osobni automobil Audi, čeških nacionalnih oznaka, se uslijed siline naleta odbio u smjeru istoka, te se zaustavio na kolniku Ulice Dubrava s istočne strane raskrižja dok su krhotine plastike otpale s vozila, te su odbačene u smjeru istoka, na nogostup i tramvajsku stanicu gdje su udarile u maloljetnicu koja se kao pješakinja kretala tramvajskom stanicom u smjeru istoka.

Liječnička pomoć je 51-godišnjaku pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, 23-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ozlijeđenoj maloljetnici je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

VEZANE VIJESTI
Rušenje Guinnessovog rekorda u Zagrebu

Kako bi se utvrdile točne okolnosti ove prometne nesreće, iz Policijske uprave zagrebačke mole svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-408 ili 192.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here