ŠOKANTAN VIDEO: Trenutak kada se dogodila teška prometna nesreća u Dubravi!

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka, te je sletio na nogostup gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora...

619
Photo: Screenshot

Jučer, 7. ožujka 2019 godine oko 12.45 sati, 51-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi čeških nacionalnih oznaka sjevernom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom, ušao je raskrižje s namjerom skretanja ulijevo u Kapucinsku ulicu. Tom prilikom na prednju stranu vozila naletio je osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak koji se kretao južnom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru istoka, a u trenutku prometne nesreće ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja za ravno.

VEZANE VIJESTI
Pedeset kornjača s Maksimira pušteno u prirodu u Konavle

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka, te je sletio na nogostup gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora, od kojeg se odbio dalje u smjeru jugoistoka preko mekanog terena, koji se nalazi s iste strane raskrižja, kada je stražnjom stranom vozila naletio na prednju stranu osobnog automobila marke Kia ceed zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjaka i na prednju stranu osobnog automobila Volkswagen polo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, koji su se nalazili parkirani na obilježenom parkirališnom mjestu koje se nalazi sa sjeverne strane kolnika Fočanske ulice.

VEZANE VIJESTI
Mladić automobilom pregazio 70-godišnjaka nakon svađe

Osobni automobil Audi, čeških nacionalnih oznaka, se uslijed siline naleta odbio u smjeru istoka, te se zaustavio na kolniku Ulice Dubrava s istočne strane raskrižja dok su krhotine plastike otpale s vozila, te su odbačene u smjeru istoka, na nogostup i tramvajsku stanicu gdje su udarile u maloljetnicu koja se kao pješakinja kretala tramvajskom stanicom u smjeru istoka.

Liječnička pomoć je 51-godišnjaku pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, 23-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ozlijeđenoj maloljetnici je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

VEZANE VIJESTI
U privatnom domu za starije u Zagrebu 19 zaraženih štićenika i četvero djelatnika

Kako bi se utvrdile točne okolnosti ove prometne nesreće, iz Policijske uprave zagrebačke mole svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-408 ili 192.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here