VIKEND NA A3: Trojica jurila autocestom brzinama većim od 200km/h

Svima su zbog prekoračenja najveće dopuštene brzine na autocesti izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečene novčane kazne od 3000 kuna...

263

U subotu, 19. siječnja oko 10 sati, policijski službenici su na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac s policijskim vozilom „presretačem“ u prometnom prekršaju uočili dva osobna automobila. Jedan Audi A5 njemačkih registracija, a drugi Mercedes kosovskih registracija, koji su u smjeru Zagreba prometovali brzinom od 213 km/h. Prvim autom je upravljao 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a drugim 49-godišnji kosovski državljanin.

Slijedećeg dana dana, 20. siječnja oko 16 sati, također na autocesti A3, zaustavljen je Mercedes njemačkih registracija, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 240 km/h prometovao 47-godišnji crnogorski državljanin.

VEZANE VIJESTI
Unatoč kaznama, na autocesti A3 i dalje se vozi prebrzo

Svima su zbog prekoračenja najveće dopuštene brzine na autocesti izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečene novčane kazne od 3000 kuna, te zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here