Predsjednik Hrvatske narodne stranke-liberalni demokrati Ivan Vrdoljak nastavio je obilazak Hrvatske 19. studenoga posjetom i radnim sastankom u Sisku sa stranačkim kolegama u VI. izbornoj jedinci, koja obuhvaća Sisačko-moslavačku te dio Zagrebačke županije i dio Grada Zagreba, priopćeno je iz HNS-a.

Na sastanku, na kojem su sudjelovali voditelj Izbornog stožera VI. izborne jedinice  Krešimir Malec, predsjednik ŽO HNS-a Sisačko-moslavačke županije Ivan Nekvapil i predsjednica Podružnice HNS-a Sisak Adelina Ivković, predsjednik HNS-a Vrdoljak naglasio je kako svi procesi za koje je HNS preuzeo odgovornost u Vladi RH nailaze na odobravanje kako građana, tako i struke. Posebno se osvrnuo na važnost suradnje i konstruktivnosti u politici jer, kako kaže, građanima je dosta svađa i političkih prepucavanja, već žele znati kako politika njihov život može učiniti boljim.

VEZANE VIJESTI
U sportskoj emisiji predstavili smo KK Veterani Sisak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak je naglasio i da se upravo zahvaljujući HNS-u, Ministarstvo znanosti i obrazovanja po prvi put svrstalo u proračunske dobitnike te će se u idućoj godini za bolje obrazovanje uložiti više od 500 milijuna kuna, budući da već od 2019. reforma obrazovanja ulazi frontalno u sve hrvatske škole. Proračun će biti veći i za Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja koje nastavlja građanima financijski pomagati pri kupnji prve nekretnine, ali već sada se najavljuje i veliki projekt energetske obnove obiteljskih kuća koje će građanima značajno smanjiti račune za režije.

„To je smjer HNS-a. Mi smo liberali i stranka centra kojoj nije bitno ni lijevo ni desno, nego samo ići naprijed. Kao odgovoran partner osigurali smo stabilnost zemlje ulaskom u Vladu, a sada radimo upravo ono za što su nas građani i odabrali – bez svađa i cirkusa pokušavamo rješavati probleme nezaposlenosti, osigurati mladim obiteljima lakši dolazak do krova nad glavom kroz programe subvencioniranih kredita za mlade i ono, možda najbitnije – osigurati bolju budućnost za našu djecu kroz reformu obrazovanja koja je napokon ušla u učionice. Izazova će biti, onih koji ne žele promjene će biti, ali to nas neće obeshrabriti jer nažalost, alternativa u MOST-u ili Živom zidu Hrvatskoj može donijeti samo kaos, ne i dobru budućnost“,  rekao je Vrdoljak.

VEZANE VIJESTI
Velika policijska akcija - i naše kamere hvatale vozače

Voditelj Izbornog stožera VI. izborne jedinice Krešimir Malec naglasio je da projekti koje provode HNS-ovi ministri Predrag Štromar i Blaženka Divjak daju konkretne rezultate koji poboljšavaju živote građana.

„Članovima  Izbornog stožera VI. Izborne jedinice najvažniji su ljudi. Naš cilj je da im omogućimo bolji život sada i ovdje, da vratimo ljude u ove krajeve, da zadržimo one koji su tu i da ovo područje učinimo poželjnim mjestom za život.Zbog toga su ključne reforme koje će ljudima pružiti mogućnost za bolji standard i jednake šanse, te sretniju budućnost. Zadatak je svih nas pomoći u ostvarenju toga i stoga nastavimo ni lijevo ni desno, nego samo naprijed“, rekao je Malec.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here