ZAGREB Diler iz BiH prodavao kokain na Bundeku

264
Foto: ilustracija

Zagrebački policajci prijavili su 41-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji je u ponedjeljak u parku Bundek ponudio dvjema osobama konzumaciju kokaina namijenjenog za daljnju preprodaju.

Naime, osumnjičeni je na zasad neutvrđeni način, protivno odredbama iz članka 3. Zakon o suzbijanju zlouporabe droga, nabavio veću količinu kokaina i marihuane, a s kojom su ga zatekli policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb (Novi Zagreb) u parku Bundek, a koja droga je bila namijenjena za daljnju preprodaju.

Sumnja se kako je osumnjičeni u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine oko 21.45 sati na klupi u parku ponudio dvije osobe s kojima je bio u društvu da konzumiraju kokain. U tom trenutku osumnjičenom su prišli policijski službenici, a osumnjičeni im je tada predao kutijicu u kojoj se nalazilo 13 paketića ispunjenih praškastom materijom bijele boje nalik na kokain, ukupne težine 26 grama, kutijicu sa 18 paketića ispunjenih biljnom materijom zelene boje nalik na marihuanu ukupne težine 56,6 grama te ručnu svjetiljku u kojoj se nalazilo 17 tableta nalik na ecstasy.

VEZANE VIJESTI
NOVI ZAGREB Pronađeno mrtvo tijelo maloljetnice

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetniku.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here