Zagrebačka županija predstavljena u 130 zemalja svijeta kroz godišnje izdanje tipTravel magazina

Gradovi, gradići i mjesta Zagrebačke županije te njihovi turistički aduti glavna su tema velikog godišnjeg broja tipTravel magazina, čitanog u više od 130 zemalja svijeta.

335

Na 20 stranica velikog godišnjeg broja tipTravel magazina, u svakom od njegovih izdanja – hrvatskom, engleskom i njemačkom, kroz glavnu temu broja predstavljeni su turistički aduti Zagrebačke županije, a fotografija s motivom dvorca Lužnice krasi i naslovnicu sva tri izdanja online magazina, čitanog u više od 130 zemalja svijeta.

Riječ je o velikoj promociji tzv. zagrebačkog zelenog prstena, omiljene izletničke destinacije Zagrepčana i njihovih sve brojnijih gostiju. Reportaža pod naslovom “Top destinacija za top izlete” počinje sljedećim rečenicama: Rijetko se koja metropola u svijetu može pohvaliti zelenom ogrlicom koja je okružuje, satkanom od prirodnih ljepota, kulturno-povijesnih bisera i stoljetne tradicije. Zagrebu se posrećilo, baš kao i onima koji se bar jednom upute u taj pitomi kraj, poznat i kao zagrebački zeleni prsten… U izletničkom dragulju kontinentalne Hrvatske, kojeg čine brojni gradići i mjesta, očekuje vas pregršt prilika za aktivan odmor, kao i bogata riznica arheoloških lokaliteta, jedinstvenih crkvi i kapelica, tajanstvenih dvoraca, zanimljivih muzeja. Dodamo li tome i izvrsnu tradicijsku gastronomiju, odlična vina, očuvanu prirodu te neodoljiv spoj tradicije i zabave, dobili ste recept za izlet iz snova. Provjerite zašto generacije Zagrepčana te njihovi mnogobrojni gosti utočište od vreve metropole pronalaze u zagrebačkoj zelenoj ogrlici…

VEZANE VIJESTI
Godišnja skupština Zajednice udruga umirovljenika

Magazin u nastavku tako predstavlja destinacije Zagrebačke županije, pod sljedećim naslovima: “Samobor: Omiljeno zagrebačko izletište”, “Sveta Nedelja: Odmor u pokretu”, “Zaprešić: Grad sporta i dvoraca”, “Brdovec, Dubravica i Marija Gorica: Iznenađenja u malom”, “Krašić: Dolinom kardinala”, “Jastrebarsko: U vinskom carstvu”, “Pisarovina: Za sve generacije”, “Pokupsko: Izlet u prirodu”, “Velika Gorica: Srce Turopolja”, “Dugo Selo: U zemlji sv. Martina”, “Ivanić-Grad: U znaku buče”, “Križ: Kod operne dive”, “Vrbovec: Okusi prošlosti” te “Sveti Ivan Zelina: Grad vitezova”. Posebna stranica je posvećena i promociji Ceste vina i sira koja promovira taj snažni gastronomski i enološki brend županije.

VEZANE VIJESTI
Turisti očarani Zagrebačkom županijom

Budući da je magazin digitalan i interaktivan, u sklopu reportaže su pozicionirani i aktivni linkovi koji izravno vode na web stranicu i društvene mreže Turističke zajednice Zagrebačke županije, na kojima čitatelji diljem svijeta mogu pronaći još više informacija i detalja o zagrebačkom zelenom prstenu. Uz navedeno, čitatelji imaju mogućnost otvoriti i aktivne linkove koji vode na stranicu s popisom aktualnih i narednih događanja u Zagrebačkoj županiji, kao i linkove za preuzimanje mobilne aplikacije “Zg bike” u AppStore-u te na GooglePlay-u, kao i za aplikaciju “Vinske ceste Zagrebačke županije” u GooglePlay-u. tipTravel magazine, s glavnom temom Zagrebačke županije, bit će promoviran i u fokusu tijekom cijele godine, sve do svibnja 2020. godine.

Od ostalih većih tema, magazin donosi i veliku priču o novim projektima koji se razvijaju u turistički manje popularnim područjima Dubrovačko-neretvanske županije, zatim teme o otoku Korčuli, Šibensko-kninskoj županiji, Dubrovniku, nacionalnim parkovima Krka i Kornati, kao i pregršt ostalih tema iz hrvatskih kontinentalnih i primorskih bisera.

VEZANE VIJESTI
Poduzetnicima Zagrebačke županije krediti s kamatnom stopom već od 0,3%

tipTravel magazine je turistički online magazin koji izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na aplikaciji u AppStore-u, koju je moguće besplatno preuzeti (dovoljno je upisati “tipTravel”). Putem aplikacije je, zbog interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Poveznice na godišnji broj tipTravel magazina u sva tri izdanja na platformi za digitalna izdanja, Issuu.com:

HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026hr/1?e=8066732/69796315

EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026en/1?e=8066732/69796360

DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine026de/1?e=8066732/69796383

Foto: tipTravel magazin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here