Započelo asfaltiranje u Novoj Drenčini

U sklopu projekta Aglomeracije u cijelom naselju bit će uskoro u potpunosti asfaltirana prometnica

61

U sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ sloj asfalta dobila je Nova Drenčina.

Postavljeno je prvih 500 metara, a uskoro će biti asfaltirano idućih 500 metara od ukupno 2,5 km asfalta koji će u skorom roku u Novoj Drenčini biti postavljen.

Direktor poduzeća Privreda Miodrag Čavić pojasnio je ukupnu proceduru i dosad napravljeno: „Ovaj kompletan potez do izlaza na Sisačku ulicu planiran je u skorom roku biti asfaltiran. Nakon stajanja više mjeseci, krenulo je kroz Aglomeraciju asfaltiranje, kojega će biti po cijelom gradu. Ovdje je kanalizacija i onaj dio oko Sisačke ulice obnovljen, kao i dio vodovoda.“

VEZANE VIJESTI
DUMBOVIĆ Imamo autocestu, a ustvari nemamo ništa!

Radove je obišao i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović koji je zadovoljan što vidi osmjeh na licima stanovnika Drenčine koji su zadnje dvije godine živjeli u prašini: „Kroz Aglomeraciju su mnogi Petrinjci doživjeli prije svega mukotrpnost i strpljenje, ali evo tome polako dolazi kraj. Znamo da imamo problem s radnom snagom i s asfaltnom bazom koja ima tehničke probleme i ne može podmiriti sve naše potrebe. Znamo da komunalna infrastruktura koja se radi ispod zemlje daje određene standarde i da je to nadgradnja života. Morat ćemo još malo biti strpljivi.“

VEZANE VIJESTI
VIDEO Zamalo katastrofalna prometna nesreća

Dumbović je naglasio da mu je Aglomeracija trenutno prioritet i da će biti prisutan na svakom gradilištu kao što i svaki dan radi na koordinaciji ovog projekta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here