Zaručnicu varao s njenom majkom čak 4 godine

487

Kylie (26) majka dvoje djece nemalo se iznenadila kada je saznala kako njena vlastita majka spava s njenim zaručnikom i to godinama.

Mlada Britanka upoznala je svog muža preko društvene mreže prije 5 godina, a prvi put su se uživo vidjeli na proslavi njenog 21. rođendana, a već 5 mjeseci kasnije počeli su živjeti zajedno.

Nakon nekog vremena ostala je trudna i tada se ponašanje njenog zaručnika promjenilo, postao je ljubomoran i posesivan. Djevojka se obratila majci za pomoć, koja je nakon razgovora počela češće dolaziti u njihovu kuću kako bi ju tješila.

Prva sumnja na aferu pojavila se nakon što je uhvatila zaručnika i majku kako gledaju porno film na DVD-u, što su oni opravdavali govoreći kako su slučajno stavili krivi DVD.

Drugi puta je pronašla poruku na mobitelu svog zaručnika koja je bila upućena njenoj majci, a glasila je: “Večeras ću te.”

Sljedećeg dana kada se Kylie vračala kući nije mogla ući u stan jer je zaručnik ostavio ključ u bravi. Kada joj je napokon otvorio, bio je u gaćama, a njena se majka tuširala.

Majka je napokon priznala istinu tek dan nakon što je Kylie poštom od odvjetnika dobila pisano priznanje svog zaručnika da je spavao s njezinom majkom čak četiri godine.

“Ne mogu vjerovati da je moja majka počinila takvu izdaju, a bila mi je najbolja prijateljica”, komentirala je Kylie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here