Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije napokon u svom prostoru

U novom objektu radit će više od 50 djelatnika u dvije smjene

118

U Sisku je u srijedu, 15. veljače na adresi Ljudevita Gaja 1a svečano otvoren objekt Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

Dovršenjem radova na ovom objektu, vrijednosti 217.400 €, Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije prvi put ima vlastiti prostor. Ravnatelj Zavoda dr. Inoslav Brkić izrazio je zadovoljstvo ovim objektom:

„Sad imamo normalne uvjete za rad da možemo pomoći svim našim pacijentima o kojima skrbimo. S ovim prostorom mi možemo puno normalnije raditi i komotnije, možemo normalno odrađivati svoje radne zadaće, zahvaljujući županu koji je prepoznao da nam je to bitno. Osim toga i bilo kakva buduća događanja, bilo kakve epidemijske ili pandemijske izazove, bitan vam je normalno prostor da možemo raditi. Puno nam to znači, izuzetno puno.“

Brkić je najavio da će u novom objektu raditi više od 50 djelatnika u dvije smjene.

Objekt je, uz ravnatelja, svečano otvorio župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak:

„Završili smo građevinske radove na rekonstrukciji zgrade Zavoda za javno zdravstvo Sisačko moslavačke županije u vrijednosti od oko 217 tisuća eura. Izvršeni su radovi na podnim oblogama, na stropovima, zidovima, na elektroinstalacijama i instalacijama odvodnje vodovoda. Uredili smo sanitarne čvorove.

Na dijelu krovišta također su izvršeni estetski radovi. Ovaj objekt je vrlo važan za županijski zdravstveni sustav, osobito za Zavod za javno zdravstvo sisačko moslavačke županije, jer prvi puta u povijesti Zavod za javno zdravstvo Sisačko moslavačke županije ima svoju zgradu koju će samostalno koristiti.

Naš motiv za rad su, naravno, naši sugrađani koji žive u izazovnim uvjetima u izazovnim okolnostima. Isto tako i djelatnici u županijskom zdravstvenom sustavu. Nećemo se zadovoljiti samo s obnovom i vraćanjem u prvobitno stanje, već isto tako kod svakog objekta, kod svakog projekta dodajemo novu vrijednost i nastavit ćemo raditi još brže, još učinkovitije i još snažnije za poboljšanje kvalitete života u Sisačko-moslavačkoj županiji.“

U prostoru Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije smještene su ambulante školske medicine, ambulante Službe za epidemiologiju i Odsjeka za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime