Hrvatska Kostajnica je 21. svibnja dobila novog gradonačelnika Dalibora Bišćana kojem je 31. svibnja u prvi službeni posjet došao čelni čovjek Županije, župan Ivo Žinić.

Gradonačelnik Bišćan je županu, za kojeg je ustvrdio kako dobro zna situaciju u njegovom gradu, poželio dobrodošlicu i zahvalio na posjetu.

TON 

Problemi, koji nažalost postoje u svim sredinama, pa tako i Hrvatskoj Kostajnici, mogu se riješiti samo zajedničkim radom i nastojanjima općina i gradova, Županije i države, zaključio je Bišćan. Župan Ivo Žinić je Bišćanu čestitao na osvojenom mandatu gradonačelnika.

TON

Tako je u pratnji župana bio i ravnatelj Županijske uprave za ceste budući je prometna infrastruktura, kako je naglasio župan, u dosta lošem stanju. Potvrdio je kako dobro poznaje prilike na ovom području.

TON 

Podsjetio je i na projekt kojim nastoje uključivanjem kulturno – povijesne baštine Banovine i Pounja potaknuti daljnji razvoj turizma.

TON 

Svjestan i problema, naročito nedostatka radnih mjesta te loše demografske slike i  iseljavanja, župan je poručio kako vjeruje da će zajednički pomoći da se to stanje promijeni, a gradonačelniku Bišćanu i njegovim suradnicima je na kraju posjeta poželio puno uspjeha u radu.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime