Župan SMŽ Ivo Žinić o aktualnom stanju u Rafineriji nafte Sisak

97

Sisačko moslavački župan Ivo Žinić, održao je danas u Županiji, zajedno sa svojim zamjenicima Marinom Piletićem i Anitom Sinjeri Ibrišević, konferenciju za novinare na temu: Aktualno stanje u sisačkoj rafineriji nafte. Župan Ivo Žinić upozorio je na važnost Rafinerija nafte Sisak kao jedinog velikog preostalog gospodarskog subjekta u gradu Sisku. Naglasio je kako je Županija i dosadašnjim aktivnostima dala podršku Stožeru za obranu Rafinerije nafte Sisak, radnicima i sindikatima da se ovaj problem riješi, no bez pomoći države to nije moguće….

VEZANE VIJESTI
Za 76. obljetnicu stradanja Zrinjana blagoslovljena novoizgrađena crkva

TON

Žinić je dodao kako do sad to rješenje nije pronađeno, a radnici i sindikati opravdano strahuju od mogućeg zatvaranja Rafinerije čime bi više od 800 ljudi ostalo bez posla. Župan je najavio i što će sljedeće poduzeti…

TON

Tako će već danas poslati pismo premijeru. Poziv za tematsku sjednicu županijske Skupštine uputi će i budućoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović od koje također očekuje da će se uključiti u rješavanje ovog problema. Kao županija želimo pomoći, jer gašenjem Rafinerije dolazi u pitanje i budućnost grada Siska i Sisačko – moslavačke županije što je nedopustivo, zaključio je župan Sisačko moslavačke županije Ivo Žinić.

VEZANE VIJESTI
SISAK Pokušao iznuditi novac

Foto: www.smz.hr

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here