Županija dijeli 200.000 kuna za organizaciju sajmova

34

Zagrebačka županija osigurala je 200.000 kuna za svoje gradove i općine, komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice kojima će sufinancirati organizaciju poduzetničkih sajmova i drugih manifestacija u vezi s poduzetništvom u 2019. godini. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenog 2019. godine.

Sufinancirat će se zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora na sajmovima, izložbama, izrada promidžbenih materijala i web-stranica manifestacije, medijsko oglašavanje te troškovi voditelja i popratnog kulturno-umjetničkog programa na manifestaciji u Zagrebačkoj županiji, Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu.

VEZANE VIJESTI
2,2 milijuna kuna za zdravstvene, socijalne i humanitarne udruge

Potpora može iznositi najviše do 50.000 kuna, a jedan korisnik može dobiti najviše dvije potpore temeljem ovog natječaja. Također, za istu manifestaciju može se dodijeliti samo jedna potpora, bez obzira na broj organizatora.

Prijava na natječaj vrši se elektronski, putem sustava ePrijave na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10001 Zagreb ili dostaviti osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu.

VEZANE VIJESTI
3,2 milijuna kuna za programe u kulturi

Tekst natječaja i pripadajući obrasci dostupni su ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-457.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here