Alen Vitasović novom pjesmom poručuje ‘Dojdi vamo!’

119

Odgovor na vječno pitanje kako učinkovito doprijeti do ženskog srca, Alen Vitasović otkrio nam je novim singlom ‘Dojdi vamo’.

Uvijek dobro raspoloženi Alen nije krio zadovoljstvo novom skladbom za koju je rekao kako je “pjesma na čakavici, šaljivog karaktera, veselog tempa i govori o odnosu djevojke i mladića.”

U istom zabavnom tonu snimljen je i video broj na atraktivnim lokacijama u centru Pule, a sve u interakciji sa brojnim prolaznicima i prijateljima. Vjeran sebi i svom dobrom raspoloženju, Alen je svoje brojne sugrađane častio zagrljajima.

‘Družeći se sa svojim sugrađanima, ali i kroz komunikaciju s njima, dobio sam iznimno puno pozitivne energije, koja mi daje inspiraciju za daljnji rad.’, rekao je Alen, koji je za potrebe snimanja spota u Puli izgrlio dvjestotinjak sugrađana.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here