Biciklist teže ozlijeđen u prometnoj u Sisačko-moslavačkoj

269

Policijska uprava sisačko-moslavačka protekla 24 sata zabilježila je pet kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo zabilježeno je na području Siska, Kutine, Novske, Petrinje i Gline. Zabilježene su po dvije krađe i prijetnje i jedno oštećenje tuđe stvari.

Na području Novske zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena tri počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, tri na području Kutine, dvije na području Siska i jedna na području Gvozda.

VEZANE VIJESTI
PU SISAČKO-MOSLAVAČKA: Krađe iz otključane kuće i automobila

U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je teško ozlijeđena (biciklist), tri osobe lakše, dok je u četiri nesreća nastala samo materijalna šteta.

U prometnoj nesreći na području Gvozda vozač je odbio alkotestiranje.

Od ostalih vijesti izdvajamo da su građani s područja Starog Pračnog, Siska i Novska predali policiji iskopanu protutenkovsku minu, pet ručnih bombi, pet lovačkih patrona, 2 grama vojnog eksploziva, sedam detonatorskih kapisla i 75 komada raznog streljiva, dvije zračne puške, pištolj i 48 komada streljiva.

Slijedom kampanje “Manje oružja, manje tragedija” kojom je omogućena predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovi građani neće snositi sankcije.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here