U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja”  sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak te predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić uputili su čestitku sljedećeg sadržaja:

“U prigodi  Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja”  s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom, krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske. Završetkom veličanstvene Vojno redarstvene operacije “Oluja” taj san je i ostvaren.

VEZANE VIJESTI
Bespovratnim novčanim potporama čuvaju tradicijske i umjetničke obrte

U spomen na taj veliki dan upućujem, s mojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnost, Dan hrvatskih branitelja i 22. obljetnicu Vojno redarstvene operacije “Oluja”.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kao i civilima koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.”, stoji u čestitki župana Ive Žinića.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here