DRAMA NA JORDANOVCU: Obitelj preminulog pacijenta porazbijala pola bolničkog odjela

Slijedom dojave da više osoba u bolnici na Jordanovcu stvara nered i napada medicinsko osoblje, zagrebački policajci upućeni su na mjesto događaja.

2057

Slijedom dojave da više osoba u bolnici na Jordanovcu stvara nered i napada medicinsko osoblje, zagrebački policajci upućeni su na mjesto događaja, gdje su, sa ciljem smirivanja situacije, uporabili sredstva prisile nad nekoliko tamo zatečenih osoba, doznajemo od HINA-e.

“Dolaskom policijskih službenika u prostor bolnice, sa ciljem smirivanja situacije i sprječavanja daljnjih protupravnih ponašanja na štetu stručnog osoblja bolnice, policijski službenici uporabili sredstva prisile nad nekoliko tamo zatečenih osoba”.

Trenutno se utvrđuju se sve činjenice i okolnosti koje su dovele do događaja uz privođenje osoba u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, navodi policija. Policijski službenici upućeni su na teren nakon što su oko 10:15 sati dobili dojavu iz bolnice na Jordanovcu da više osoba stvara nered i napada medicinsko osoblje.

VEZANE VIJESTI
Šteta od potresa u Zagrebu oko 42 milijarde kuna

Po pisanju portala 24 sata, koji se poziva na svoje čitatelje, navodno je obitelj preminule pacijenta porazbijala pola bolničkog odjela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here