DRAMA NA JORDANOVCU: Obitelj preminulog pacijenta porazbijala pola bolničkog odjela

Slijedom dojave da više osoba u bolnici na Jordanovcu stvara nered i napada medicinsko osoblje, zagrebački policajci upućeni su na mjesto događaja.

2025

Slijedom dojave da više osoba u bolnici na Jordanovcu stvara nered i napada medicinsko osoblje, zagrebački policajci upućeni su na mjesto događaja, gdje su, sa ciljem smirivanja situacije, uporabili sredstva prisile nad nekoliko tamo zatečenih osoba, doznajemo od HINA-e.

“Dolaskom policijskih službenika u prostor bolnice, sa ciljem smirivanja situacije i sprječavanja daljnjih protupravnih ponašanja na štetu stručnog osoblja bolnice, policijski službenici uporabili sredstva prisile nad nekoliko tamo zatečenih osoba”.

Trenutno se utvrđuju se sve činjenice i okolnosti koje su dovele do događaja uz privođenje osoba u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, navodi policija. Policijski službenici upućeni su na teren nakon što su oko 10:15 sati dobili dojavu iz bolnice na Jordanovcu da više osoba stvara nered i napada medicinsko osoblje.

VEZANE VIJESTI
DUBROVNIK Pijani Slovak s 2,39 promila vozio autobus pun putnika

Po pisanju portala 24 sata, koji se poziva na svoje čitatelje, navodno je obitelj preminule pacijenta porazbijala pola bolničkog odjela.

Voliš kuhati?
Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here