Četiri vrijedne dame, majke, žene, kraljice- Sandra Barić, Ivana Krišto, Gordana Lazić i Vesna Habjak, udružene u poznate goričke “Buvljakuše”, ponovno su pokazale veliko srce i organizirale humanitarni Proljetni buvljak za malenu Goričanku Lorenu.

Buvljak će biti održan ove subote, 13. travnja, od 10 do 14 sati, prigodno u Loreninoj školi, OŠ Eugena Kumičića.

Tko je Lorena?

“Ja se zovem Lorena Rinčić i imam 7 godina. Idem u 1.razred O.Š. Eugena Kumičića i živim u Velikoj Gorici.
Veselo sam dijete, zaigrana i puna života, ali imam jedan zdravstveni problem.
Ja ne mogu samostalno hodati, ne mogu stati na noge jer sam rođena sa neuropatijom mišića tj. nedostatkom živaca na peronalnim ili prednjim mišićima na nogama.
Doktori su rekli da neću nikada hodati, ali ja tri puta tjedno idem na vježbe, idem na bazen i plivam, idem na terapijsko jahanje, idem prijateljima u igraonice na rođendane, jer ja volim druženje i igru sa svim svojim prijateljima. Sada već hodam uz pomoć hodalice i to korak po korak. Željela bih ići u polikliniku Glavić jer ta poliklinika ima strojeve (robote) koji pomažu djeci da bolje i ljepše hodaju. Bila sam na probnom danu i bilo mi je prekrasno. Moja obitelj si to ne može priuštiti jer je sve to i jako skupo, pa Vas ja, moja mlađa seka Iva koja nažalost ima isti problem, ali je još premala za takve terapije i moji roditelji molimo da nam pomognete skupiti novac za terapiju.
Puno Vas pozdravlja cijela obitelj Rinčić.”

Inače, Optimalne robotske terapije hodanja od 12 tjedana stoje 54.000kn.

“Da, ljestvica je visoko postavljena, ali sigurni smo da svi zajedno možemo učiniti čuda za našu Lorenu”, poručile su Buvljakuše.

Nemate novca, ali želite pomoći?

Nema problema, sudjelovati možete i svojim rukotvorinama!

Na ovom buvljaku želimo humanitarno prodavati uskršnje dekoracije. Sve od prodaje, pa i kotizacija od 30 kuna, ide u našu škrabicu. Pa vas ovim putem pozivamo da se UKLJUČITE i napravite koju košaricu, jajčeko ili bilo kakav Uskršnji ukras i donesete nam ga da ga prodamo i povećamo iznos donacije. Aktivirajte se i djelujte humanitarno jer osjećaj pomaganja drugome u potrebi je neprocjenjiv, vjerujte nam!❤️ SVE IZRAĐENE UKRASE ĆEMO SKUPITI U PETAK 12.04. tako da svi koji nešto izradite javite nam se u inbox“, poručile su Buvljakuše.

Također, svoje donacije možete uplatiti i na račun:
Goričani Humanitarka – (napomena) za Lorenu Rinčić
IBAN: HR0224840081502011654
SWIFT: RZBHHR2X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here