Gradska tržnica Sisak obilježila Dan planeta Zemlje

106

Dan planeta Zemlje obilježila je i Gradska tržnica Sisak koja se pridružila aktivnostima dječjih vrtića Sisak Stari i Sisak Novi, sadnji cvijeća i okruglom stolu na temu „Misli danas za bolje sutra“.
Kako je pojasnila direktorica Adelina Ivković, Gradska tržnica Sisak tradicionalno obilježava dane koji su posvećeni ekologiji, zaštiti okoliša i očuvanju prirode, a redovito pritom surađuje sa svojim eko kumovima, djecom iz sisačkih dječjih vrtića….

TON 

Nakon sadnje cvijeća u dječjim vrtićima, Gradska tržnica je sudjelovala i na okruglom stolu Misli danas za bolje sutra koji je organizirao Dječji vrtić Sisak Stari, a na kojem su, između ostalih, sudjelovala gradska trgovačka društva i ustanove s kojima vrtić blisko surađuje. Suradnju s tržnicom predstavila je direktorica Ivković…

VEZANE VIJESTI
Priopćenje sisačke podružnice HNS-a

TON

Inače, akcija sadnje cvijeća nosi naziv “Jedno dijete jedan cvijet” i za ovu su akciju eko kumovi Gradska tržnica Sisak Dječjem vrtiću Sisak Novi donirali sadnice. Dok su jedni sadili, drugi su čistili i uređivali dvorište vrtića Maslačak i Radost. Veselo i raspjevano bilo je i u objektima Tratinčica i Sunce gdje su djeca također sadila cvijeće i povrće u uzdignute gredice.

Foto: Gradska tržnica Sisak

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here