JEDAN OD NAJSKUPLJIH RAZVODA IKAD: Procurili detalji rastave!

Tabloid The National Enquirer objavio je da je Bezos u vezi sa bivšom televizijskom voditeljicom i novinarkom Lauren Sanchez.

137

Najava osnivača Amazona Jeffa Bezosa, najbogatijeg čovjeka na svijetu, da će se razvesti od supruge potaknula je nagađanja u javnosti kako će podijeliti svoje golemo bogatstvo koje se procjenjuje na 136 milijarda američkih dolara.

Uskoro bivša supruga Mackenzie (48), po zanimanju spisateljica, vjerojatno će postati najbogatija žena na svijetu jer, kako navodi portal TMZ, Bezosi nisu sklopili predbračni ugovor, što bi moglo značiti ravnomjernu podjelu imovine.

Bezos, koji je nekoć bio glavni dioničar Amazona, sada posjeduje oko 16 posto kompanije, što je po burzovnoj vrijednosti u četvrtak iznosilo oko 130 milijarda dolara, a najava razvoda do sada se nije odrazila na Wall Street i vrijednost Amazonovih dionica.

VEZANE VIJESTI
RAZVOD VRIJEDAN GOTOVO 140 MILIJARDI DOLARA: Rastaje se najbogatiji čovjek na svijetu!

Randall Kessler, jedan od osnivača obiteljske odvjetničke tvrtke Kessler & Solomiany iz Atlante, rekao je da će par, ako žele zaštititi kompaniju, pronaći način da MacKenzie dobije udjel na način koji se neće odraziti na njezino vođenje. Moguće je i da je par sklopio postbračni ugovor za slučaj razvoda što će se pokazati u mjesecima koji dolaze.

“Ako se ne budu mogli dogovoriti, na tome odvjetnici zarađuju”, rekao je Kessler.

Tabloid The National Enquirer objavio je u četvrtak da je Bezos u vezi sa suprugom moćnog holivudskog lovca na talente Patricka Whitesella, bivšom televizijskom voditeljicom i novinarkom Lauren Sanchez. Njihova veza, započeta prije osam mjeseci, bila je posljednji udarac za brak s MacKenzie, doznajemo od HINA-e.

VEZANE VIJESTI
Svijet će dobiti prvog bilijunaša

Čak je i američki predsjednik Donald Trump, i sam dva puta razveden, u četvrtak komentirao razvod: “Želim mu sreću. Bit će lijepo.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here