Kampanja za prikupljanje sredstava za mobilnu aplikaciju “Ispuni mi želju”

Projekt „Ispuni mi želju” započeo je 1.12.2017.godine s malo drugačijim adventskim kalendarom u kojemu svaki dan otvaramo jedno polje sa željom teško bolesnog djeteta koju je potrebno ispuniti.
Budući da je Udruga Dajmo im šansu i dosad obilazila teško oboljelu djecu i darivala ih sa svim potrepštinama za bolnicu i igračkama odlučili smo nastaviti svoj rad ovim projektom da bi što brže i lakše došli do sve teško oboljele djece i ispunili im skromne želje te barem nakratko vratili osmijeh na njihova lica i olakšali im dane u bolnicama, a roditeljima pružili podršku.
Vrlo nam je bitna pomoć i podrška jer projekt smatramo važnim za svu djecu i njihove roditelje jer se kreiranjem mobilne aplikacije za koju smo pokrenuli crowdfunding kampanju s ciljem prikupljanja novca za predujam izrade mobilne aplikacije te želje brže ostvaruju što je vrlo bitno u njihovom teškom stanju. Ostatak ćemo nastojati prikupiti sponzorstvima kroz natječaje i slično, pa se nadamo pomoći građana, tvrtki i dr.

Adventski kalendar je uvod u ovu priču koju ćemo nastaviti kroz aplikaciju pa se nadamo da će njihove skromne želje biti ispunjene jer to je najmanje što im kao društvo možemo pružiti. A želje su zaista raznolike od špangica za kosu,lopte, lutkica do upoznavanja svojih idola pjevača,nogometaša i slično pa se nadamo da će na ovaj način njihove želje putem aplikacije prije biti ispunjene u najkraćem roku. I zato trebamo Vašu pomoć i vjerujemo da ćete imati otvoreno srce za ovu ljepu priču i postati dio nje.
Od srca Vam u ime sve teško oboljele djece zahvaljujemo.

Također Vas pozivamo na naše organizirano druženje 17.12.2017. u suradnji sa StorySupercaffe i projektom Poklon s pričom u 12h u Preobražensku 3 u Zagrebu da podijelite sreću s našom dječicom i zabilježite nastavak ove naše priče.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.
Kontakt na : www.udrugadasa.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here