Kazneno prijavljeni zbog krađe drva u vrijednosti 100.000 kuna

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji...

862

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, dva na području Kutine, te po jedno na području Petrinje i Gline. Počinjeno je pet teških krađa, tri krađe, te po jedno razbojništvo, prijetnja i krivotvorenje isprava.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Po dvije nesreće dogodile su se na području Siska i Kutine, a jedna na području Gvozda. U mjestu Veliki Gradac, na području Gline, građanin je u dvorišnoj prostoriji pronašao tri ručne bombe, koje su preuzeli policijski službenici, te će biti uništene. Također, u prijepodnevnim satima u srijedu, 13. veljače u mjestu Pješčanica, na području Gvozda, na neutvrđeni način izbio je požar između nosive grede i drvene lamperije u vikendici 64-godišnje vlasnice. Šteta se procjenjuje manjom.

VEZANE VIJESTI
Pod utjecajem alkohola izletjela s ceste i udarila u stablo

U Brežanama Lekeničkim provaljeno u četiri vikendice

Policijski službenici intenzivno tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je s utorka na srijedu, 12./13. veljače, u Brežanama Lekeničkim provalio u četiri vikendice. Iz vikendice 53-godišnjeg vlasnika ukrao je indukcijsku ploču i mesne prehrambene proizvode, dok je iz vikendice 58-godišnjaka također ukrao prehrambene proizvode, LCD televizor, brusilicu i kozmetičke artikle. Brusilica i prehrambeni proizvodi ukradeni su i iz vikendice 35-godišnje vlasnice, dok je u vikendicu 50-godišnjaka provalio, ali iz nje nije ništa ukrao. Zbog teških krađa od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a ukupna materijalna šteta počinjena ovim provalama iznosi oko 7500 kuna.

VEZANE VIJESTI
Mladi policajac automobilom naletio na pješakinju i usmrtio je

Kazneno prijavljeni zbog krađe drva

Zbog krađe drva, počinjene na štetu 77-godišnjaka, kazneno su prijavljena dvojica muškaraca u dobi od 25 i 36 godina. Njih se sumnjiči da su od rujna 2016. do sredine veljače 2017. godine na području mjesta Šatornja, grad Glina, u šumi oštećenog posjekli i ukrali oko 20 stabala bukve. Ovom krađom počinili su materijalnu štetu od oko 100.000 kuna.

Provala u Sisku i krađa u Petrinji

U razdoblju od 26. siječnja do 13. veljače nepoznati počinitelj je u Ulici kralja Zvonimira u Sisku provalio u prostorije jedne sisačke udruge i ukrao motornu kosilicu, usisavač i pakete hrane. Šteta se procjenjuje na oko 2000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava i intenzivno se traga za počiniteljem ove teške krađe.

VEZANE VIJESTI
VELIKA GORICA Sve češće provale u osobne automobile

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je s utorka na srijedu, 12./13. veljače, u Ulici Stjepana Radića u Petrinji iz kuće 74-godišnje vlasnice ukrao nakit. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here