U nedjelju, 20. kolovoza oko 15.45 sati, 64-godišnji muškarac je upravljao Ulicom Mate Lovraka u Kutinskoj Slatini osobnim automobilom Renault Megane kutinskih registracija, za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije.

Dolaskom na raskrižje s Ulicom Stjepana Kefelje nije se zaustavio na vidno postavljeni prometni znak „STOP“ već je nastavio kretanje. U istom je trenutku zadržavajući smjer kretanja Ulicom Stjepana Kefelje osobnim automobilom Citroen C3 kutinskih registracija, naišla 57-godišnja žena, koja je da bi izbjegla udar u Megan, naglo skrenula i sletjela u dvorište. Prilikom slijetanja vozilom je udarila u 84-godišnju ženu koja se nalazila na betonskoj stazi u svom dvorištu, a koja je od siline udara odbačena, dok je vozilo udarilo u kuću. Ozlijeđenoj 84-godišnjakinji su u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

Protiv 64-godišnjeg vozača Megana, kojem je očitana koncentracija alkohola od 0,03 promila, biti će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here