Treći po redu Festivala elektronske glazbe Ultra Europe počeo je jučer 17 sati na stadionu u splitskom Poljudu, na kojemu su se već do prvih večernjih sati okupile tisuće gledatelja.

Među DJ-evima, koji su nastupali do 5 sati ujutro, tri su vrlo jaka imena, The Chemical Brothers, Alesso i Tiesto.

U gradu su tijekom cijelog dana, a posebno poslijepodne vladale velike gužve, a policija je zatvorila pristupne ulice stadionu.

Tijekom dana neki posjetitelji nisu mogli ući u stadion navodno zbog toga što su imali krivotvorene karte, što je izazvalo negodovanje stranaca, a pojavio se i problem s prodajom karata, no otklonjen je za sat vremena.

VEZANE VIJESTI
Krvava nedjeljna večer u Kaštelima, DORH objavio detalje incidenta u kojem je ubijen muškarac (36)

Za sada policija i Hitna medicinska pomoć nemaju ozbiljnijih intervencija, sve prolazi mirno. Stadion se od poslijepodne stalno punio, a posjetitelji nose razne rekvizite, među kojima, gotovo neizostavno, zastave zemalja iz kojih dolaze.

DJ-i će se izmjenjivati na četiri velike pozornice, a očekuje se da će ukupno doći 180.000 partijanera koje će zabavljati stotinjak DJ-a s 250 sati glazbe. Uz Split, Festival se održava i na otocima Braču, Hvaru i Visu. Nakon tri dana na Poljudu Festival se seli na Zlatni rat, gdje će se održati Party Yacht Regata. Zabava se nastavlja 14. srpnja na otoku Hvaru u sklopu Amfora Grand Beach Resorta te 15. srpnja u tvrđavi Georga III. u na otoku Visu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here