OPASNOST OD GUŠENJA IKEA povlači dječji podbradnik MATVRÅ

452

IKEA povlači dječji podbradnik MATVRÅ, plavi/crveni, pakovanje od 2 komada, zbog opasnosti od gušenja.

IKEA poziva sve kupce koji su kupili dječji podbradnik MATVRÅ, plavi/crveni, pakovanje od 2 komada, da ga prestanu koristiti i da se obrate tvrtki IKEA radi zamjene ili nadoknade

Sigurnost proizvoda IKEA shvaća vrlo ozbiljno. Svi su naši proizvodi ispitani i u skladu su s važećim normama i zakonskim zahtjevima. Usprkos tome, dobili smo izvješća da gumb na dječjem podbradniku MATVRÅ može otpasti pa postoji opasnost da dovede do gušenja.

VEZANE VIJESTI
Robna kuća IKEA Zagreb ponovo otvorila svoja vrata

IKEA poziva sve kupce da vrate proizvod radi punog povrata novca ili zamjene sličnim proizvodom. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

„Uvidjeli smo da postoji rizik da gumb popusti ako dijete povuče podbradnik“, kaže Emelie Knoester, menadžerica u IKEA of Sweden, i nastavlja: „Sigurnost kupaca glavni je prioritet tvrtke IKEA, zbog čega smo se odlučili povući dječji podbradnik MATVRÅ plavi/ crveni, pakovanje od 2 komada, kao mjeru predostrožnosti. Istoimeni podbradnici MATVRÅ s uzorkom voća/povrća, zelene/žute boje, sigurni su za upotrebu jer su izrađeni od drugačijeg materijala i drugačijeg su dizajna.”

VEZANE VIJESTI
Pokrenut javni natječaj za stručnu i financijsku potporu ženama u poduzetništvu

Dječji podbradnik MATVRÅ moguće je zamijeniti u bilo kojoj robnoj kući IKEA za zamjenski proizvod ili ga vratiti u zamjenu za puni plaćeni iznos. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban. Za više informacija molimo vas da posjetite www.IKEA.hr ili kontaktirate Službu za kupce na broj 01/445-5444.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here