OPASNOST OD GUŠENJA IKEA povlači dječji podbradnik MATVRÅ

449

IKEA povlači dječji podbradnik MATVRÅ, plavi/crveni, pakovanje od 2 komada, zbog opasnosti od gušenja.

IKEA poziva sve kupce koji su kupili dječji podbradnik MATVRÅ, plavi/crveni, pakovanje od 2 komada, da ga prestanu koristiti i da se obrate tvrtki IKEA radi zamjene ili nadoknade

Sigurnost proizvoda IKEA shvaća vrlo ozbiljno. Svi su naši proizvodi ispitani i u skladu su s važećim normama i zakonskim zahtjevima. Usprkos tome, dobili smo izvješća da gumb na dječjem podbradniku MATVRÅ može otpasti pa postoji opasnost da dovede do gušenja.

VEZANE VIJESTI
Samo 1/4 Zagrepčana i Zagrepčanki smatra da žene i muškarci u Hrvatskoj imaju ista prava na radnom mjestu

IKEA poziva sve kupce da vrate proizvod radi punog povrata novca ili zamjene sličnim proizvodom. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

„Uvidjeli smo da postoji rizik da gumb popusti ako dijete povuče podbradnik“, kaže Emelie Knoester, menadžerica u IKEA of Sweden, i nastavlja: „Sigurnost kupaca glavni je prioritet tvrtke IKEA, zbog čega smo se odlučili povući dječji podbradnik MATVRÅ plavi/ crveni, pakovanje od 2 komada, kao mjeru predostrožnosti. Istoimeni podbradnici MATVRÅ s uzorkom voća/povrća, zelene/žute boje, sigurni su za upotrebu jer su izrađeni od drugačijeg materijala i drugačijeg su dizajna.”

VEZANE VIJESTI
IKEA donosi inovaciju u pročišćavanju zraka – pomoću zavjesa

Dječji podbradnik MATVRÅ moguće je zamijeniti u bilo kojoj robnoj kući IKEA za zamjenski proizvod ili ga vratiti u zamjenu za puni plaćeni iznos. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban. Za više informacija molimo vas da posjetite www.IKEA.hr ili kontaktirate Službu za kupce na broj 01/445-5444.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here