PETRINJA S automatskom puškom ušetao u ugostiteljski objekt

541

U utorak, 27. veljače, u ugostiteljski objekt u Ulici Matije Gupca u Petrinji ušla su dvojica muškaraca (36, 37) i fizički napala 26-godišnjaka i 32-godišnjaka. U isti objekt kasnije je ušao i 46-godišnjak noseći automatsku pušku.

Naime, istraživanjem je utvrđeno da su u utorak, 27. veljače oko 22.20 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Matije Gupca u Petrinji, dvojica muškaraca u dobi od 36 i 37 godina fizički napala 26-godišnjaka i 32-godišnjaka, pritom 32-godišnjaku nanijevši lakše tjelesne ozljede konstatirane u sisačkoj Općoj bolnici. Protiv 36-godišnjaka i 37-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Kasnije se u ugostiteljski objekt noseći automatsku pušku vratio osumnjičeni 46-godišnjak, a koji je prethodno s oštećenima bio u društvu, te su ga 36-godišnjak i 37-godišnjak kroz zadnja vrata izgurali u dvorište. Nakon kraćeg hrvanja uzeli mu pušku i streljivo, a on se osobnim automobilom udaljio u nepoznatom smjeru, javljaju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Modularni kontejnerski smještaj kao privremeno rješenje stradaloj obitelji Celčić

Automatsku pušku i 106 komada pripadajućeg streljiva preuzeli su policijski službenici, dok je 46-godišnjak jučer, 28. veljače, pronađen i uhićen u Sisku. Uz kaznenu prijavu za spomenuta kaznena djela predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here