VIDEO – Petrinjski gimnastičari imaju novi prostor za treniranje

2232

Petrinjski gimnastičari napokon imaju svoju dvoranu potrebne veličine i visine. Grad Petrinja ustupio je prostor na početku Gajeve ulice koji svojim gabaritima odgovara potrebama gimnastičara te time razveselio oko 120 članica i članova Gimnastičkog kluba, njihove trenere i njihove roditelje.

Ovo je dan za sreću i dan kada smo učinili dobro djelo, rekao je prilikom posjeta novom gimnastičkom prostoru, gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović. 

Gradonačelnik je dodao kako će se dalje poduzeti potrebne aktivnosti za uređenje dvorane i napraviti kvalitetnije sanitarne čvorove, krovište, izolaciju i grijanje, jer cilj je da djeca grada Petrinje imaju još veće mogućnosti za još bolje rezultate. 

VEZANE VIJESTI
O Projektu "Ekološki Centar - Vrata Zrinske Gore" i njegovoj ulozi

Trenericu i tajnicu Gimnastičkog kluba Petrinja Gordanu Jambrović Žugaj upitali smo što klubu znači ovaj novi prostor. 

Novi gimnastički prostor obišao je i Slaven Kadečka, tajnik Rukometnog kluba Petrinja te istaknuo kako Petrinji kronično nedostaje školska sportska dvorana. 

A mnogobrojnim uspješnim sportašicama i sportašima, po kojima je Petrinja nadaleko poznata, dvorana na popularnom Pigiku svoja bi vrata trebala otvoriti 20. svibnja što bi itekako dalo vjetar u leđa svima njima kako bi postizali još bolje rezultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here