PU SISAČKO-MOSLAVAČKA Otkriven kradljivac bankovne kartice

82
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjenja su na području Kutine, a dva na području Novske. Počinjene su tri krađe te po jedna tjelesna ozljeda i prijetnja.
Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i to tri na području Kutine te dvije na području Siska.

Osumnjičeni za krađu 20 stabala oraha

Od 1. do 20. studenoga u mjestu Rajić, grad Novska, dvojica muškaraca u dobi od 49 i 52 godine, su na zapuštenom imanju 38-godišnjeg vlasnika, posjekli i ukrali oko 20 stabala oraha. Oštećeni materijalnu štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna, a protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Otkriven kradljivac bankovne kartice

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je od 14. do 17. studenoga u Novljanskoj ulici u Kutini, iz novčanika 67-godišnje žene ukrao njenu bankovnu karticu. Ukradenom karticom je potom na bankomatu podigao više tisuća kuna. Zbog ove krađe protiv njega je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

Dva požara u Sisku

U utorak, 29. studenoga oko 10 sati u stanu u Trpimirovoj ulici u Sisku, izbio je požar u kojem su nagorjeli kuhinjski elementi, dvoja drvena vrata i unutarnja jedinica klime. Uzrok požara su neoprezno odbačeni opušci u plastičnoj kanti za smeće koja se zapalila. Požar su ugasili vatrogasci VPG Sisak, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 5000 kuna.

Noćas, 30. studenoga pola sata iza ponoći, u sisačkom hotelu u Ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog, uslijed kvara na električnim instalacijama tuša buknuo je požar u kojem su izgorjeli gorivi dijelovi kupaonice. Požar je ugasio zaposlenik hotela, dok se materijalna šteta procjenjuje na oko 10.000 kuna.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here