PU SISAČKO-MOSLAVAČKA Otkriven kradljivac bankovne kartice

82
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjenja su na području Kutine, a dva na području Novske. Počinjene su tri krađe te po jedna tjelesna ozljeda i prijetnja.
Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i to tri na području Kutine te dvije na području Siska.

Osumnjičeni za krađu 20 stabala oraha

Od 1. do 20. studenoga u mjestu Rajić, grad Novska, dvojica muškaraca u dobi od 49 i 52 godine, su na zapuštenom imanju 38-godišnjeg vlasnika, posjekli i ukrali oko 20 stabala oraha. Oštećeni materijalnu štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna, a protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Otkriven kradljivac bankovne kartice

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je od 14. do 17. studenoga u Novljanskoj ulici u Kutini, iz novčanika 67-godišnje žene ukrao njenu bankovnu karticu. Ukradenom karticom je potom na bankomatu podigao više tisuća kuna. Zbog ove krađe protiv njega je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

Dva požara u Sisku

U utorak, 29. studenoga oko 10 sati u stanu u Trpimirovoj ulici u Sisku, izbio je požar u kojem su nagorjeli kuhinjski elementi, dvoja drvena vrata i unutarnja jedinica klime. Uzrok požara su neoprezno odbačeni opušci u plastičnoj kanti za smeće koja se zapalila. Požar su ugasili vatrogasci VPG Sisak, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 5000 kuna.

Noćas, 30. studenoga pola sata iza ponoći, u sisačkom hotelu u Ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog, uslijed kvara na električnim instalacijama tuša buknuo je požar u kojem su izgorjeli gorivi dijelovi kupaonice. Požar je ugasio zaposlenik hotela, dok se materijalna šteta procjenjuje na oko 10.000 kuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here