Razmišljate o samozapošljavanju? Sve što vas zanima saznajte na radionici

176

Udruga Građanski aktivizam i udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije pozivaju građane na radionicu o samozapošljavanju koja će im pomoći u pripremama za pokretanje poduzetničkog pothvata.

Radionica se organizira u sklopu projekta “Revitalizacija lončarstva” kojeg financira Hrvatska banka za obnovu i razvitak, ali su uz polaznike lončarske obuke, dobrodošle sve zainteresirane nezaposlene osobe koje razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva i pokretanju vlastitog posla. Nezaposlenim osobama koje imaju poduzetničkog duha na raspolaganju stoji mjera Sufinanciranje samozapošljavanja nezaposlenih osoba.

Osobama koje iskažu interes za samozapošljavanje Zavod osigurava stručnu pomoć te mogu dobiti sve relevantne informacije o aktivnostima vezanim za realizaciju poduzetničke ideje, a koje uključuju pomoć u izradi poslovnog plana, upućivanje na besplatne i druge edukacije kao i informacije o drugim davateljima potpora te povezivanje svih dionika na lokalnom tržištu rada (HOK, HGK, razvojna agencije i sl.).

VEZANE VIJESTI
Polaznicima gaming edukacije uručeni ugovori o samozapošljavanju

Na radionici će se razgovarati o uvjetima, pravima i obavezama korisnika potpore za samozapošljavanje. 

Radionica je besplatna za sve nezaposlene kao i za ostale zainteresirane sudionike, a organizira se u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Sisak.

Voditeljica radionice je Irena Bušić, viša stručna savjetnica za zapošljavanje i samozapošljavanje.

Radionica će se održati u prostorima Male kuće Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u Petrinji, ulica Jelene Babić 18, u utorak, 22. svibnja u 12 sati.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here