Mladog Velikogoričana Antu Škembera (29) ubio je 60-godišnjak nakon sukoba u ZET-ovom autobusu na liniji 268, priopćeno je na konferenciji za medije pu zagrebačke.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se u nedjelju, 16. travnja oko 17.40 sati na autobusnoj stanici na Aveniji Većeslava Holjevca kod kućnog broja 60, mladić nakon kraćeg sukoba s vozačem autobusa oko karte, verbalno i fizički sukobio sa 60-godišnjim putnikom, koji je stao u obranu vozača autobusa. Po izlasku iz autobusa, osumnjičeni 60-godišnjak je u jednom trenutku iz odjeće izvadio nož i mladiću zadao ubodnu ranu u trbuh, nakon čega se vratio u autobus koji je nastavio vožnju prema Velikoj Gorici. Kako se doznaje, vozač je putniku, ne znajući što se odvilo van busa, zahvalio na ‘pomoći’. Nesretni mladić neko je vrijeme stajao na nogama, a potom se srušio na travu u blizini autobusne stanice, gdje ga je oko 17.55 sati pronašla građanka i pozvala Hitnu medicinsku pomoć, koja ga je prevezla u KBC Zagreb, gdje je oko 21 sat preminuo.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni će biti predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Snimku sukoba koji je prethodio ubojstvu objavili su iz 24 sata:

Na konferenciji za medije, ovlašten za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave zagrebačke Željko Prša i županijski državni odvjetnik ŽDO Velika Gorica Dražen Diklić, nakon pohvala upućenih policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke koji su sudjelovali u kriminalističkom istraživanju, naglasili su kako je ovo uspješno provedeno kriminalističko istraživanje rezultat iznimno dobre suradnje policije i državnog odvjetništva.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here