Nedavno provedena studija je otkrila kako čaša soka od rajčice dnevno pomaže otopiti salo oko struka. Pri tom ne morate unositi bilo kakve druge promjene u način života ili prehrane. Istraživanje je provedeno na China Medical University, a pokazalo je kako su žene koje su pile čašu soka od rajčice dnevno za osam tjedana izgubile 2,5 centimetra u struku. Osim toga, razina kolesterola im se snizila za 10 posto.
Nutricionistica, Azmina Govindji, je izjavila kako sok od rajčice može imati ključnu ulogu u kontroli tjelesne težine. Rajčica ima jako malo kalorija, 0,35 l soka od rajčice ima samo 80 kcal, bogata je natrijem, kalcijem, kalijem, magnezijem, vitaminima B, C i A.

Zbog visokog udjela likopena – antioksidansa koji je važan za naše tijelo, znanstveno je dokazano, sok od rajčice može spriječiti i razvoj kancerogenih stanica te čisti krvne žile i sprečava nastanak brojnih bolesti srca.

Ovaj sok potiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca, snižava krvni tlak, sprečava trombozu, regulira rad jetre, gušterače i žući.
Sok od rajčice za mršavljenje jednostavno djeluje kao odlično sredstvo za one koji žele izgledati atraktivnije i elegantan. Osim činjenice da je sok od rajčice za mršavljenje je također vrlo ukusno i potrošnja neće uzrokovati neugodne osjećaje. Sok od rajčice izgubiti težinu može se jesti kao da je, zajedno s drugim dijetama ili svoju uobičajenu prehranu ili slijediti određenu dijetu, na temelju kojih se, sok od rajčice za mršavljenje.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here