SVEČANOM SJEDNICOM GRAD GLINA OBILJEŽIO SVOJ DAN

535

Grad Glina 6. kolovoza, na obljetnicu oslobođenja od srpskog agresora te reintegracije u ustavnopravni sustav Republike Hrvatske, slavi kao Dan grada.

Obilježavanje Dana Grada započelo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika Suza, a nastavljeno je svečanom sjednicom u Hrvatskom domu.

Sjednici su nazočili brojni uzvanici i gosti, izaslanik predsjednika Vlade RH župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, izaslanik ministra hrvatskih branitelja Mario Bursik, izaslanik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH i zapovjednika Hrvatske kopnene vojske brigadir Marijan Cikuš, general Mladen Markač, ravnatelj Državne geodetske uprave Damir Šantek, predstavnici političkog, vjerskog, kulturnog i društvenog života.

Dobrodošlicu su im u Glinu poželjeli gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević sa svojim zamjenicima te predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline Željko Šešerin i njegovi potpredsjednici.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here