Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela, od kojih su tri djela počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska su počinjena dva kaznena djela te po jedno na području Kutine i Sunje.

Počinjena su tri oštećenja tuđe stvari te jedna prijetnja.

Evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira na području Siska, počinjeno na naročito drzak način vikom i galamom alkoholiziranog muškarca.

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, dvije na području Kutine te po jedna na području Gline i Petrinje.

U jednoj nesreći je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, dok je u ostale tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

Sudionici prometnih nesreća na kutinskom području pobjegli su s mjesta događaja te su oba naknadno pronađena.

Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija, građanin je policiji u Novskoj dragovoljno predao 125 komada pištoljskog streljiva.

Na autocesti bugarskom državljaninu pronađena marihuana

U utorak, 24. siječnja oko 9.40 sati, na autocesti Bregana – Zagreb – Lipovac kod Novske, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije zaustavili su osobni automobil bugarskih registracija, kojim je u smjeru Zagreba upravljao 24-godišnji bugarski državljanin. On je prilikom postupanja policijskim službenicima predao paketić sa 5,6 grama marihuane. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga istoga je dana uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud.

Topusko: Otkriven kradljivac hrastovih dasaka

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 46-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine je utvrđeno da je sredinom srpnja prošle godine, u mjestu Staro Selo Topusko, na imanju 80-godišnjeg vlasnika skinuo i ukrao hrastove daske sa sjenika i dvije šupe, počinivši štetu od oko 2000 kuna. Zbog ove krađe osumnjičeni je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here