VIDEO Pupovac na koncerenciji poručio: “Nisam četnik!”

317

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac održao je u Hrvatskom saboru konferenciju za medije na kojoj je poručio kako SDSS još nije donio odluku izlazi li ili ostaje u vladajućoj koaliciji, a pojasnio je i svoju raniju izjavu u kojoj je usporedio Republiku Hrvatsku s NDH-a koju su osudili Vlada, predsjednica Republike i koalicijski partneri, kao i velik dio hrvatske javnosti.

“Danas ćemo na proširenom Predsjedništvu SDSS-a razgovarati o tome o čemu smo razgovarali s koalicijskim partnerima, uključujući i predsjednika Vlade. Na članovima Predsjedništva stranke je da ocijene koju odluku trebamo donijeti”, dodao je Pupovac.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Inicijativa branitelja grada Petrinje kazneno prijavila Pupovca, tuže ga za 3 milijuna kuna

Najavio je i dodatne razgovore s koalicijskim partnerima. Nakon toga znat će odgovor na pitanje ostaje li SDSS u vladajućoj koaliciji, kazao je Pupovac.

Što se tiče isprike kazao je da je u trideset godina bio nazivan raznim imenima i da nikada nije tražio ispriku.

“Ja nisam četnik, ali od onih koji misle da jesam ili kažu da jesam nikada neću tražiti ispriku, od onih koji me svrstavaju u kategoriju zločinaca i ubojica, samo mogu reći da to nisam i da nikada neću biti ali i od njih neću tražiti ispriku”, izjavio je Pupovac.

VEZANE VIJESTI
Vlada će 18.11. proglasiti praznikom, a poduzetnicima spremaju posebne poticaje za ulaganja

Dodao je kako neće tražiti ispriku ni od onih koji ga svrstavaju u suradnike srpskih vlasti u Beogradu.

Na novinarski upit zašto nije osudio poruke koje dolaze iz Beograda, odnosno Srbije, o hrvatskoj vlasti, Pupovac je poručio kako ne može biti odgovoran za te poruke, prenosi Hina.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here