Udruga IKS od 2003. godine radi za opću dobrobit zajednica kroz brojne projekte.

IKS je jedna od vodećih organizacija u osnaživanju udruga i drugih ključnih dionika lokalnih zajednica Sisačko-moslavačke županije. Svojim radom savjetuje i pomaže udruge u Hrvatskoj, ali istovremeno sudjeluje u brojnim međunarodnim projektima, doprinosi u razvoju europske zajednice i svojim djelovanjem prenosi međunarodna iskustva u razvoju demokracije.

Jedan od projekata Udruge IKS je “Zajednica sa srcem” kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Ured za udruge Vlade RH te projektni partneri.

VEZANE VIJESTI
Cvijeće i svijeće u sjećanje na Željka Nenadića

U sklopu projekta “Zajednica sa srcem” razvijen je portal volonteri.hr, inovativni on-line sustav za brzo i učinkovito pretraživanje ponude volonterskih pozicija i potražnje volontera. Ovaj portal će volonterima omogućiti kvalitetno pretraživanje podataka, filtriranje volonterskih poslova i preklapanje (matching) definiranih značajki. Organizatorima volonterskih programa pružit će mogućnost promocije rada organizacije, objave volonterskih poslova i povezivanje s osobama koje će doprinijeti volontiranjem u njihovoj organizaciji.

S portalom volonteri.hr te njegovim kreatorima, ujedno i članovima Udruge IKS te volonterima, upoznali smo se u programu Radio Banovine u emisiji Aktualno.

VEZANE VIJESTI
VIDEO - Petrinjska razvojna agencija aktivno radi na pomoći poduzetnicima

Ukoliko ste je propustili, ovdje vam donosimo snimku te preporučamo posjet i registraciju na portalu volonteri.hr.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here