Udruga IKS od 2003. godine radi za opću dobrobit zajednica kroz brojne projekte.

IKS je jedna od vodećih organizacija u osnaživanju udruga i drugih ključnih dionika lokalnih zajednica Sisačko-moslavačke županije. Svojim radom savjetuje i pomaže udruge u Hrvatskoj, ali istovremeno sudjeluje u brojnim međunarodnim projektima, doprinosi u razvoju europske zajednice i svojim djelovanjem prenosi međunarodna iskustva u razvoju demokracije.

Jedan od projekata Udruge IKS je “Zajednica sa srcem” kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Ured za udruge Vlade RH te projektni partneri.

VEZANE VIJESTI
Petrinja, Banovina, Vukovar 27 godina poslije - zločin bez kazne

U sklopu projekta “Zajednica sa srcem” razvijen je portal volonteri.hr, inovativni on-line sustav za brzo i učinkovito pretraživanje ponude volonterskih pozicija i potražnje volontera. Ovaj portal će volonterima omogućiti kvalitetno pretraživanje podataka, filtriranje volonterskih poslova i preklapanje (matching) definiranih značajki. Organizatorima volonterskih programa pružit će mogućnost promocije rada organizacije, objave volonterskih poslova i povezivanje s osobama koje će doprinijeti volontiranjem u njihovoj organizaciji.

S portalom volonteri.hr te njegovim kreatorima, ujedno i članovima Udruge IKS te volonterima, upoznali smo se u programu Radio Banovine u emisiji Aktualno.

VEZANE VIJESTI
Dan neovisnosti BiH obilježen i u Petrinji

Ukoliko ste je propustili, ovdje vam donosimo snimku te preporučamo posjet i registraciju na portalu volonteri.hr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here