46-godišnji muškarac krao i trošio tuđi novac, policija ga uhvatila

617

Dovršeno je kriminalističko istraživanju u Policijskoj upravi zagrebačkoj nad osumnjičenim 46-godišnjakom za krađu i kritvotvorenje isprava, te prijevaru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je ponijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Muškarca se tereti da je 14. lipnja 2019. godine u uredu poduzeća na Aveniji Dubrovnik ukrao torbicu s dokumentima i karticama, te kupovao predstavljajući se zaposlenicima na kiosku i u trgovini da je kartica njegova te je prilikom kupovine cigareta krivotvorio potpis vlasnika kartice.  Šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 2900 kuna.

Također se sumnja da je počinio još dvije krađe, 13. i 26. lipnja u trgovini na Sajmišnoj cesti, kada je otuđio tri bušilice. Obje krađe je počinio na isti način, iskoristivši zauzetost zaposlenika te je s bušilicama koje je stavio u kolica došao blagajničke trake na kojoj nije bilo zaposlenika, stavio bušilice na traku i pored druge blagajničke trake prošao pored blagajne te s druge strane, na izlazu, uzeo bušilice i izašao iz trgovine. Šteta pričinjena ovim kaznenim djelima krađe iznosi oko 5700 kuna.

Voliš kuhati?
Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here