46-godišnji muškarac krao i trošio tuđi novac, policija ga uhvatila

626

Dovršeno je kriminalističko istraživanju u Policijskoj upravi zagrebačkoj nad osumnjičenim 46-godišnjakom za krađu i kritvotvorenje isprava, te prijevaru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je ponijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Muškarca se tereti da je 14. lipnja 2019. godine u uredu poduzeća na Aveniji Dubrovnik ukrao torbicu s dokumentima i karticama, te kupovao predstavljajući se zaposlenicima na kiosku i u trgovini da je kartica njegova te je prilikom kupovine cigareta krivotvorio potpis vlasnika kartice.  Šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 2900 kuna.

VEZANE VIJESTI
Teška prometna nesreća u Zagrebu

Također se sumnja da je počinio još dvije krađe, 13. i 26. lipnja u trgovini na Sajmišnoj cesti, kada je otuđio tri bušilice. Obje krađe je počinio na isti način, iskoristivši zauzetost zaposlenika te je s bušilicama koje je stavio u kolica došao blagajničke trake na kojoj nije bilo zaposlenika, stavio bušilice na traku i pored druge blagajničke trake prošao pored blagajne te s druge strane, na izlazu, uzeo bušilice i izašao iz trgovine. Šteta pričinjena ovim kaznenim djelima krađe iznosi oko 5700 kuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here