Sukladno Statutu Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata u Sisku je 2. studenog  održana Izborna skupština podružnice HNS-a Sisak na kojoj je za predsjednicu izabrana Adelina Ivković, a za potpredsjednike Ivan Đumbir i Robert Simić.

„Kao predsjednica HNS-a Sisak i HNS-ova vijećnica u Županijskoj skupštini uvijek ću zastupati HNS-ove politike na dobrobit svih građanki i građana Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije. Sisački HNS će pod mojim vodstvom raditi na jačanju svoje organizacije kako bi vratili povjerenje naših glasača i simpatizera zbog kojih je HNS uvijek bio ključan politički čimbenik na sisačkoj političkoj sceni“, poručila je Adelina Ivković u svom pobjedničkom govoru.

VEZANE VIJESTI
Najbolji hrvatski kajakaši i kanuisti i ove godine na rijeci Kupi u Sisku

„Glavni fokus HNS-ove politike, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini bit će izlazak iz ideoloških rovova i rezultat, s posebnim naglaskom na reformu obrazovanja“.

Skupštinu je otvorio povjerenik za Sisak i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Sisačko-moslavačke županije Ivan Nekvapil koji je uvodno pozdravio sve prisutne. Nazočne su pozdravili i predsjednik podružnice HNS-a Petrinja Nenad Radošević te član Predsjedništva HNS-a i predsjednik Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a Tomislav Stojak čestitavši novoizabranom vodstvu, poželjevši im uspješan rad i dobre rezultate.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here