ALKOHOLIZIRANI VOZAČI Rekorder sa sisačkog područja

229

U utorak 4. lipnja oko 18.30 sati policijski službenici zatekli su 42-godišnjaka kako upravlja teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2,89 promila i bez vozačke dozvole. Do otriježnjena je smješten u posebnu prostoriju policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja biti će prijavljen nadležnom sudu.

Oko 23 sata toga dana policijski službenici su na sisačkom području zaustavili osobni automobil sisačkih registarskih pločica, kojim je upravljao 27-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,89 promila. Kako je postajala opasnost da će nastaviti vožnju, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policijske postaje do otriježnjenja. Zbog počinjenog prekršaja uz optužni prijedlog je doveden prekršajnom odjelu Općinskog suda u Sisku.

VEZANE VIJESTI
PETRINJA Policajci ga zatekli s marihuanom

Pola sata kasnije u Hrvatskoj Dubici je zaustavljeno osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 26-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,46 promila i prije stjecanja prava na upravljanje. Kako je isti ponavljač ovih prometnih prekršaja, tj. recidivist, uhićen je i tijekom dana će biti doveden nadležnom sud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here